BagDrop Host

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een Bag Drop host is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk lid van het team help je onze klanten en haar reizigers bij te dragen aan de reizigerservaring op onze luchthaven. Met jouw servicegerichte instelling en ondernemende aanpak is optimale ondersteuning van onze klanten voor jou een fluitje van een cent. Als BagDrop host werk je in de dynamische wereld van de luchtvaart. Reizigers regelen het liefste alles zelf online. Van tickets boeken, online inchecken tot bagage registreren. Zodra ze op de luchthaven zijn, willen ze zo snel en efficiënt mogelijk hun bagage afgeven.

Jouw werk als BagDrop Host

Binnen het ‘bagage drop-off’-gebied ben jij de spin in het web. Als BagDrop Host ben je het visitekaartje van Scarabee en met een gastvrije glimlach houd je toezicht op het selfservice bagage afhandelingsproces. Een kleine storing? Jij hebt het als eerste geconstateerd en lost het op. Grotere storingen meld je bij Scarabee’s BagDrop Support Team.

Waarom jij bij Scarabee past

Je krijgt te maken met passagiers uit alle hoeken van de wereld. Je bent sociaal, empathisch, hulpvaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je daarnaast ook Spaans, Frans of Duits dan is dat natuurlijk een grote pré. Verder heb je een servicegerichte houding, waarmee je continu streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Hectiek vind je fijn! Gaat er iets mis? Geen stress, je gaat proactief te werk en vindt een passende oplossing. Onze zelfservice BagDrop machines bevinden zich in alle vertrekhallen van Schiphol waardoor je veel kilometers zal maken. Het is een absolute must dat je fit bent. Je stappenteller maakt overuren. Je kunt zelfstandig werken en als flexibel persoon vind je het geen probleem dat jouw diensten onregelmatig zijn. Sterker nog, je vindt afwisseling juist fijn! Je begrijpt dat het belangrijk is om representatief te zijn en draagt met trots jouw uniform.

Wat neem je verder nog mee

 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Je kan op alle tijden reizen en bent niet gebonden aan het openbaar vervoer.
 • Je woont maximaal 45 minuten reizen van Schiphol
 • Je vindt het belangrijk om representatief voor de dag te komen. Je hebt geen zichtbare tatoeages, piercings of tand-versieringen.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Wij bieden je een marktconform salaris
 • Omdat de diensten onregelmatig zijn hebben wij een ORT-regeling
 • Reiskostenvergoeding conform de geldende wet- en regelgeving met een maximum van €271,- per maand.
 • Een leuke en zeer uitdagende en afwisselende baan in een zeer dynamische omgeving, de luchthaven Schiphol
 • Je wordt onderdeel van een klein, enthousiast en uiteraard professioneel team met leuke collega’s
 • Reiskostenvergoeding volgens de wet- en regelgeving;
 • 110 gezellige collega's;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; waaronder een goede ORT vergoeding
 • En een enthousiast en zeer kundig team van specialisten en experts;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en begeleiding. Daarnaast zijn wij een groeiende organisatie waarin doorgroei kansen zich voordoen en opgepakt kunnen worden;
 • En voor de ontspanning en sociale activiteiten hebben wij een eigen sportschool, ScaraGym, en exclusief voor Scarabeeërs, vrijdagmiddagborrels en bij gelegenheid een bedrijfsfeestje.

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes Schiphol of de selfservice BagDrops op Schiphol. Scarabee werkt voor ‘s werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart en een baan vol variatie. Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team dat onze serviceverlening naar een hoger plan tilt. Er is veel ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen initiatief. Ben jij ook een servicegerichte aanpakker? Reageer dan snel!

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s Bagdrop team? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met deze vacature willen wij onze nieuwe collega bereiken. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie!


Wij behandelen elke sollicitatie vertrouwelijk en zullen je gegevens ook zo behandelen. Wij zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens aan derden verstrekken. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Scarabee op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands