BagDrop Host(ess)

Op reis met het vliegtuig: voor veel mensen gaat daar wat spanning aan vooraf. Als BagDrop Host(ess) van Scarabee neem jij wat van die stress bij reizigers weg. Met een gastvrije glimlach ondersteun je passagiers bij het zelfservice bagage afhandelingsproces en beantwoord je hun vragen. Deze functie vervul je voor verschillende luchtvaartmaatschappijen op Schiphol.

Jouw werk als BagDrop Host(ess)

Binnen het ‘bagage drop-off’-gebied ben jij de spin in het web. Naast het proactief benaderen van passagiers en verlenen van assistentie, houd je toezicht op de processen. Een kleine storing? Jij weet het op te lossen. Grotere storingen meld je bij Scarabee’s BagDrop Support Team. Daarnaast maak je melding van operationele en technische verbeterpunten. Tot slot verstrek je informatie over reizen en de luchthaven. Met jou in de buurt gaan reizigers met een gerust hart op reis.

Waarom jij bij Scarabee past

Scarabee zet zich in voor een optimale reizigersbeleving op luchthavens. Als BagDrop Host(ess) lever jij daaraan een directe en positieve bijdrage. Je krijgt te maken met passagiers uit alle hoeken van de wereld. Gelukkig ben je sociaal en spreek je niet alleen goed Nederlands, maar weet je je ook verstaanbaar te maken in het Engels. Gaat er iets mis? Geen stress, je gaat proactief te werk en vindt een passende oplossing. Als flexibel persoon vind jij het bovendien geen probleem dat jouw diensten onregelmatig zijn. Sterker nog, je vindt die afwisseling fijn! Je begrijpt dat het belangrijk is om representatief te zijn en draagt met trots jouw uniform.

Jij & Scarabee

Als BagDrop Host(ess) werk je in de dynamische wereld van de luchtvaart, en heb je een gevarieerd takenpakket. Je Scarabee-collega’s zijn al even veelzijdig en vinden elkaar in een open, flexibele bedrijfscultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Scarabeeërs zijn trots op hun werk en weten van aanpakken. Ben jij ook een aanpakker? Dan ziet Scarabee jouw sollicitatie graag tegemoet.


Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de self service BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Duik jij in de dynamische wereld van luchthavens als BagDrop Host(ess)? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands