Commercieel medewerk(st)er backoffice (nationaal)

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een Commercieel medewerker backoffice is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk deel van het commercieel onderdeel nationaal draag jij zorg voor het uitvoeren van het commerciële traject tot aan ontvangen opdracht, en als eindstuk het financieel afronden van de opdracht en evaluatie van de totale opdracht.

Jouw werk als commercieel medewerker backoffice (nationaal)

Vanuit verschillende afdelingen binnen Schiphol en de Scarabee organisatie komen verzoeken om aanvragen om te zetten naar een offerte.  Het gaat dan om contract-, project-, onderhouds-, service- of wijzigingswerkzaamheden die op de luchthaven Schiphol kunnen worden uitgevoerd.

Als commercieel medewerker backoffice ben jij de spin in het web die zorgt dat het proces wordt gevolgd en dat alle benodigde input voor de offerte er op tijd is. Met alle benodigde informatie en een goedkeuring, genereer je een offerte die aan de klant kan worden gestuurd.

Daarbij hou je rekening met de planning, de kosten en opbrengsten en welke technische oplossingen mogelijk zijn. Daarom stem je regelmatig af met projectmanagers en procurement. Vanaf het moment dat de schriftelijke opdracht binnen is zorg jij dat de uitvoerende teams de opdracht ontvangen. Natuurlijk volg jij de status van offertes en projecten op de voet.

Met jouw collega’s van het Finance team zorg je dat facturering-milestones gepland worden. Wanneer er tijdens uitvoering wijzigingen zijn, pas jij de offerte aan en zorg je dat ook die weer op de juiste wijze verwerkt wordt. Jij zorgt ook voor de juiste standaard in offreren en optimaliseert deze waar mogelijk

Als het uitvoerend team aangeeft dat de werkzaamheden naar tevredenheid van de klant zijn uitgevoerd, is het aan jou om de verdere afhandeling te verzorgen. Nadat de opdracht uiteindelijk afgerond wordt zorg jij met alle betrokken partijen voor een goede evaluatie van het proces en het resultaat.

Waarom jij bij Scarabee past

Je bent flexibel in oplossingen en vasthoudend in resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief te communiceren over de doelen en aanpak. Je hebt een Hbo-opleiding succesvol afgerond en bij voorkeur in een organisatorische, administratieve of commerciële studierichting. Daarbij heb je een aantal jaren voor de functie relevante werkervaring en heb je technische kennis en inzicht om de vraag van de klant goed te kunnen inschatten Je bent nauwkeurig en communicatief sterk. Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift.  Het is een pré als je kennis hebt van Exact. MS-Office heeft voor jouw geen geheimen. Daarnaast sta als assertieve professional stevig in je schoenen, en functioneert je goed onder druk en bewaak je altijd de planning en het beoogde resultaat.

Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie.  Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf en is actief in Europa, Azië en Amerika. Scarabee houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn. In 2019 werd Scarabee onderdeel van Daifuku (www.daifuku.com), 's werelds toonaangevende leverancier voor material handeling voor fabrieken en distributie-, cleanroom-, automobiel-, luchthaven- en algemene industriemarkten.

Sluit jij je aan bij Scarabee’s Service & Maintenance team? Klik hier om te solliciteren op de functie van Commercieel medewerk(st)er backoffice (nationaal)!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands