HR Adviseur (max. 24 uur)

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een HR Adviseur is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk deel van het Human Resources team help je onze collega’s bij te dragen aan de veiligheid op luchthavens over de hele wereld. Met jouw servicegerichte instelling en ondernemende aanpak is optimale ondersteuning en advisering van onze collega’s voor jou een fluitje van een cent. 

We leveren state-of-the-art oplossingen van aankomst tot boarding en houden daarbij rekening met zowel de beleving van de passagier als de beveiliging van luchthavens. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren oplossingen voor passagiers, bagage en veiligheidsprocessen. Wij zijn een internationaal bedrijf dat zich richt op het denken in mogelijkheden, het zoeken naar innovatieve oplossingen en het herdefiniëren van processen.

Jouw werk als HR Adviseur

Als HR Adviseur bij Scarabee ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management bij het uitvoeren van het HR-beleid en zorg je ervoor dat de dagelijkse HR-cyclus vlot en foutloos verloopt. Hierbij word je administratief ondersteund door de HR Officer waar je nauw mee samenwerkt en je zorgt tevens voor een goede begeleiding van de HR Officer. Daarnaast ondersteun je de HR Manager. Zo ben je naast de HR vraagstukken voor in-, door- en uitstroom ook bezig met het begeleiden van verschillende HR-projecten en ben je hierin het aanspreekpunt voor managers en medewerkers.

Echt blij word je van een effectief en efficiënt HR proces. Je overziet het HR proces en ziet waar kansen voor ontwikkeling liggen. Ook neem je initiatief om HR en jezelf continu te verbeteren. Collega’s ervaren jou als alert, nauwkeurig, proactief en toegankelijk. Je pakt dingen zakelijk aan en verliest de menselijke maat niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheden en helpt anderen hetzelfde te doen.

Je werkt in een klein, professioneel team met een collega-HR Officer en HR Manager. De salarisadministratie is “in house” en wordt verzorgd door de HR Officer. Heb je kennis van en/of ervaring met de salarisadministratie dan is dat een grote pré. Je bent betrokken bij de HR operatie over de volle breedte en je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Waarom jij bij Scarabee past

Jij bent flexibel in oplossingen en vasthoudend in resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief en tactisch te communiceren over de doelstellingen en de aanpak hiervan.

Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een middelgroot technisch bedrijf of een projectorganisatie;
 • Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels;
 • Kennis en ervaring met MS Office, het systeem kent geen geheimen voor jou;
 • Ervaring met het werken in personeelsinformatiesystemen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een unieke werkomgeving bij een innovatieve organisatie. Wij bieden jou de kans om een bijdrage te leveren aan een dynamische, creatieve en ondernemende organisatie; een organisatie die zich focust op mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

 • Je krijgt een op maat gemaakt begeleidingstraject;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een marktconform salaris;
 • Telefoon en laptop; deze mag je binnen alle redelijkheid ook privé gebruiken!
 • Reiskostenvergoeding volgende de wet- en regelgeving;
 • 110 gezellige collega’s;
 • Een parttime functie;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een enthousiast en zeer kundig team van specialisten en experts;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en begeleiding. Daarnaast zijn wij een groeiende organisatie waarin doorgroei kansen zich voordoen en opgepakt kunnen worden;
 • Voor de ontspanning en sociale activiteiten vrijdagmiddagborrels en bij gelegenheid een bedrijfsfeestje;
 • In het kader van ons vitaliteitsbeleid kun je met korting sporten bij je huidige sportschool waarvan Scarabee een deel van de kosten zal vergoeden!

Over Scarabee

Scarabee is een internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring werken we nauw samen met 's werelds toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Samen met onze zakelijke partners ontwikkelen wij unieke, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de passagiers-, bagage afhandelings- en beveiligingssector. Denk hierbij aan de witgekleurde Security Lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Scarabee is een innovatief bedrijf met zeer gemotiveerde en bekwame professionals die met plezier IT-oplossingen met toegevoegde waarde ontwikkelen. Samen met deskundige partners zorgen onze software en systemen ervoor dat luchthavens klaar zijn voor de kansen van morgen.

Daifuku

In 2019 werd Scarabee onderdeel van Daifuku Co., Ltd (www.daifuku.com ), 's werelds toonaangevende leverancier van material handling-systemen voor de fabrieken en distributie-, cleanroom-, automobiel-, luchthaven- en algemene industriemarkten. Het moederbedrijf van Scarabee heeft haar hoofdkantoor in Osaka, Japan, met productie- en verkoopvestigingen in 26 landen. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en op Schiphol. Je standplaats wordt Hoofddorp.

Overtuigd van een goede match met ons?

Wanneer je het leuk vindt om lekker druk bezig te zijn, je collega's te ontzorgen én om Scarabee naar een volgend niveau te tillen, dan is de beurt nu aan jou! Graag zien wij jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV van je tegemoet. Wil je meer van de functie weten? Neem dan contact op met de HR Afdeling van Scarabee!

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je graag reageren op de vacature? De volgende link leidt je direct naar het sollicitatieformulier: https://Solliciteerbij.nl/ScarabeeAviationGroup/Formulier/lhlRUQlwGh21ew35dAHYvg==

PS. Met deze vacature willen wij onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie! Wij behandelen elke sollicitatie vertrouwelijk en zullen je gegevens ook zo behandelen. Wij zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens aan derden verstrekken. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Scarabee op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands