HR Officer

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een HR Officer is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk deel van het Human Resources-team help je onze collega’s bij te dragen aan de veiligheid op luchthavens over de hele wereld. Met jouw servicegerichte instelling en ondernemende aanpak is optimale ondersteuning en advisering van onze collega’s voor jou een fluitje van een cent.

Jouw werk als HR Officer

Als HR Officer bij Scarabee ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management bij het uitvoeren van het HR-beleid. Daarnaast zorg je ervoor dat de dagelijkse HR-cyclus vlot en foutloos verloopt. Je zorgt voor een goede uitvoering van de HR-administratie en begeleiding van de HR-processen in de volle breedte. Zo ben je naast de HR-administratie voor in-, door- en uitstroom bezig met het begeleiden van recruitment- en ziekteverzuimprocedures en ben je hierin aanspreekpunt voor managers en medewerkers.

Echt blij word je van een goed geoliede HR-administratie en een effectief en efficiënt HR-proces. Je overziet het HR-proces, ziet kansen voor ontwikkeling liggen en neemt initiatief om HR en jezelf continue te verbeteren. Collega’s ervaren jou als alert, nauwkeurig, proactief en flexibel. Je pakt dingen zakelijk aan, maar verliest de menselijke maat niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheden en helpt anderen hetzelfde te doen.

Je werkt in een klein, professioneel team met een andere HR Officer en HR Manager. Hierdoor ben je betrokken bij de HR-operatie over de volle breedte en krijg je de ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Waarom jij bij Scarabee past

Jij bent flexibel als het gaat om oplossingen bedenken en gaat voor het beste resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief te communiceren over de afgesproken doelen en aanpak. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding HRM en een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur bij een middelgroot technisch bedrijf of een projectenorganisatie. Je kunt je uitstekend uitdrukken in Nederlands en Engels. Microsoft Office kent geen geheimen voor jou en je hebt ervaring met het werken in personeelsinformatiesystemen. Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart en een baan vol variatie. Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team dat HR naar een hoger plan tilt. Er is veel ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen initiatief.  Ben jij ook een servicegerichte aanpakker? Reageer dan snel! 

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s HR-team als HR Officer? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands
Copyright © 2020 Scarabee Aviation Group B.V. - All rights reserved | KVK 63734095 | BTW nr NL855376661B01 | Privacy Policy | | Contact