HR Officer

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een HR Officer is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk lid van het Human Resources team help je onze collega’s bij te dragen aan de veiligheid en reizigerservaring op luchthavens over de hele wereld. Met jouw servicegerichte instelling en ondernemende aanpak is optimale ondersteuning en advisering van onze collega’s voor jou een fluitje van een cent.

Jouw werk als HR Officer

Vanuit HRM werken we met het vizier op mensen en organisatie. We zijn deskundig én vakkundig als het gaat om optimaal inzetten van de kwaliteiten van onze mensen voor Scarabee. We nemen initiatief, zijn resultaatgericht, en spelen in op wat er nodig is.

HRM werkt met plezier, betrokken bij ons vak en bij de collega’s waarvoor we ons inzetten. We maken het mogelijk dat collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen en we gunnen elkaar om succesvol te zijn.

Als HR Officer bij Scarabee ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management bij het uitvoeren van het HRM-beleid en zorg je ervoor dat de dagelijkse HRM-cyclus vlot en foutloos verloopt. Je zorgt voor een goede uitvoering van de HR administratie en salarisadministratie en begeleiding van de HR processen in de volle breedte. Zo ben je voor in-, door- en uitstroom bezig met het begeleiden van bijvoorbeeld recruitment- en ziekteverzuimprocedures en ben je hierin aanspreekpunt voor managers en medewerkers.

Je hebt echt gevoel voor het HRM vak en je pakt zaken proactief en zelfstandig op. Je overziet het HR proces en je vindt het leuk om in de systemen te zorgen voor een optimale HR administratie. Kansen op verbetering grijp jij graag aan en je neemt initiatief om HR en jezelf continue te verbeteren. Collega’s kunnen bij jou terecht met hun vragen en ervaren jou als alert, proactief, flexibel en accuraat. Je pakt dingen zakelijk aan en verliest de menselijke maat niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheden en helpt anderen hetzelfde te doen. Je maakt je nieuwe kennis snel eigen en kunt mensen meenemen in je enthousiasme.

Je werkt in een klein, professioneel team samen met de HR adviseur en HR manager. Daarom ben je betrokken bij de HR operatie over de volle breedte en krijg je de ruimte voor eigen initiatief en jouw ontwikkeling als HRM professional.

Waarom jij bij Scarabee past

Jij bent flexibel in oplossingen en vasthoudend in resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief te communiceren over de doelen en aanpak. Je hebt een afgeronde HBO opleiding HRM en relevante werkervaring, bij voorkeur bij een middelgroot technisch bedrijf of een projectenorganisatie. Je kunt je uitstekend uitdrukken in Nederlands en Engels. Ms Office kent geen geheimen voor jou en je hebt ervaring met het werken in personeelsinformatiesystemen. Je bent voor 32 uur per week beschikbaar.

Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart en een baan vol variatie. Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team dat HR naar een hoger plan tilt. Er is veel ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen initiatief. Ben jij ook een servicegerichte aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

 Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Sluit jij je aan bij Scarabee’s HR team? Klik hier om te solliciteren op de functie van HR Officer!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands