Ervaren HR Officer

Locatie: Hoofddorp
Soort dienstverband: Fulltime (40 uur)
Salarisrange:

Tussen € 3.000,- en € 3.500,- gebaseerd op een fulltime dienstverband van 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring

Wat ga je doen?

Vanuit HRM werken we met het vizier op mensen en organisatie. We zijn deskundig én vakkundig als het gaat om optimaal inzetten van de kwaliteiten van onze mensen voor Scarabee. We nemen initiatief, zijn resultaatgericht, en spelen in op wat er nodig is. 

HRM werkt met plezier, betrokken bij ons vak en bij de collega’s waarvoor we ons inzetten. We stimuleren succes en groei bij onze collega’s.

Als HR Officer bij Scarabee ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management bij het uitvoeren van het HRM-beleid en zorg je ervoor dat de dagelijkse HRM-cyclus vlot en foutloos verloopt. Je zorgt, samen met je collega HR Officer, voor een goede uitvoering van de HR administratie en begeleiding van de HR processen in de volle breedte. Zo ben je voor in-, door- en uitstroom bezig met het begeleiden van bijvoorbeeld recruitment- en ziekteverzuimprocedures en ben je hierin aanspreekpunt voor managers en medewerkers.

Je hebt echt gevoel voor het HRM-vak en je pakt zaken proactief en zelfstandig op. Je overziet het HR-proces en je zorgt voor een effectieve en efficiënte HR administratie. Kansen op verbetering grijp jij graag aan en je neemt initiatief om HR en jezelf continu te verbeteren. Collega’s kunnen bij jou terecht met hun vragen en ervaren jou als alert, proactief, flexibel en accuraat. Je pakt dingen zakelijk aan en verliest de menselijke maat niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheden en helpt anderen hetzelfde te doen. Je maakt je nieuwe kennis snel eigen en kunt mensen meenemen in je enthousiasme.

Het huidige HR-team bestaat uit een Junior HR Adviseur en HR Manager. Kom jij als Officer ons team versterken? De salarisadministratie is “in house”. Heb je kennis van en/of ervaring met de salarisadministratie en met recruitment? Dan is dat een grote pré. Je bent betrokken bij de HR operatie over de volle breedte en je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Wie zoeken wij?

Jij bent flexibel in oplossingen en vasthoudend in resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief en tactisch te communiceren over de doelstellingen en de aanpak hiervan.

Verder beschik jij over:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een diploma in de richting van HRM;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een middelgroot technisch bedrijf of een projectorganisatie;
 • Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels;
 • Kennis en ervaring met MS Office, het systeem kent geen geheimen voor jou;
 • Ervaring met het werken in personeelsinformatiesystemen;
 • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar.

Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een unieke werkomgeving bij een innovatieve organisatie. Wij bieden jou de kans om een bijdrage te leveren aan een dynamische, creatieve en ondernemende organisatie; een organisatie die zich focust op mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

 • Je krijgt een op maat gemaakt begeleidingstraject;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris;
 • On the job training;
 • Telefoon en laptop; deze mag je binnen alle redelijkheid ook privé gebruiken!
 • Reiskostenvergoeding volgende de wet- en regelgeving;
 • 150 gezellige collega’s;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en begeleiding. Daarnaast zijn wij een groeiende organisatie waarin doorgroei kansen zich voordoen en opgepakt kunnen worden.

Voor de ontspanning en sociale activiteiten hebben we:

 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Leuke teamuitjes;
 • Gezellige bedrijfsfeestjes;
 • In het kader van ons vitaliteitsbeleid kun je met korting sporten bij je huidige sportschool waarvan Scarabee een deel van de kosten zal vergoeden!

Over Scarabee

Scarabee is een internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring werken we nauw samen met 's werelds toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Samen met onze zakelijke partners ontwikkelen wij unieke, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de passagiers-, bagageafhandelings- en beveiligingssector. Denk hierbij aan de witgekleurde Security Lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Scarabee is een innovatief bedrijf met zeer gemotiveerde en bekwame professionals die met plezier IT-oplossingen met toegevoegde waarde ontwikkelen. Samen met deskundige partners zorgen onze software en systemen ervoor dat luchthavens klaar zijn voor de kansen van morgen.

Daifuku

In 2019 werd Scarabee onderdeel van Daifuku Co., Ltd (www.daifuku.com), 's werelds toonaangevende leverancier van material handling-systemen voor de fabrieken en distributie-, cleanroom-, automobiel-, luchthaven- en algemene industriemarkten. Het moederbedrijf van Scarabee heeft haar hoofdkantoor in Osaka, Japan, met productie- en verkoopvestigingen in 26 landen. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en op Schiphol. Je standplaats wordt Hoofddorp.

Jij & Scarabee 

Werken bij Scarabee betekent niet alleen werken bij een technisch hoogstaand & innovatieve organisatie maar ook je vaardigheden verbreden, en aan de slag gaan in de dynamische wereld van de luchtvaart. Kortom: een baan vol variatie!  Je start met een op maat gemaakt onboardingsprogramma, zodat jij in korte tijd je nieuwe werkomgeving leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten.  Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Overtuigd van een goede match met ons?

Voldoe je niet aan alle eisen? Uit onderzoek is gebleken dat mensen uit ondervertegenwoordigde groepen vaak de neiging hebben om vacatures te vermijden als ze niet aan alle eisen voldoen. Maar disclaimer: wij vinken ook niet alle vakjes aan. Bij ons bedrijf geloven we in gelijke kansen en waarderen we diversiteit op de werkplek. Dus zelfs als je jezelf niet in ons huidige team ziet, raden we je aan om te solliciteren. Jouw unieke perspectieven en ervaringen kunnen ons bedrijf alleen maar nóg beter maken!

Wanneer je het leuk vindt om lekker druk bezig te zijn, je collega's te ontzorgen én om Scarabee naar een volgend niveau te tillen, dan is de beurt nu aan jou! Graag zien wij jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV van je tegemoet. Wil je meer van de functie weten?  Neem dan contact op met de HR Afdeling van Scarabee!

Contact

Ben je enthousiast over de mogelijkheid om actief bezig te zijn, je collega's te ondersteunen en bij te dragen aan de groei van Scarabee? Dan is het nu jouw kans! Wij nodigen je graag uit om te solliciteren met een motivatiebrief en je cv. 

Let op: de werving en selectie voor deze vacature wordt exclusief uitgevoerd door Bloem Werving & Selectie. Als je wilt solliciteren, kan dat via de volgende link
https://bloem-ws.nl/vacature/#/jobs/408

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands