ICT Infrastructuur & Security Engineer

Het in goede banen leiden van bagagestromen en zorgen dat de bagagesystemen op Schiphol goed functioneren – dat is waar de afdeling Bagage Control Systems zich mee bezighoudt. Als ICT Infrastructuur & Security Engineer bij Scarabee draag je bij aan deze missie. Je levert de technische expertise en werkt mee aan het opzetten, in stand houden, beveiligen en verbeteren van de kritische infrastructuur van klanten. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jouw werk als ICT Infrastructuur & Security Engineers

Als ICT Infrastructuur & Security Engineer maak je onderdeel uit van een team van ongeveer tien personen. Het is jouw taak om te zorgen voor optimale stabiliteit en security van de infrastructuur. Je ontwerpt, installeert en configureert de infrastructuur van Scarabee bij de klant. Daartoe ben je dagelijks bezig met het opbouwen, inrichten en onderhouden van onder meer servers, werkstations, routers, switches en firewalls. Ook neem je deel aan complexe IT-projecten bij klanten en begeleid en test je systeemwijzigingen.

Waarom jij bij Scarabee past

IT-infrastructuur is jouw passie. Je hebt affiniteit met de automatisering van complexe, logistieke processen, denkt in oplossingen en streeft altijd naar het beste resultaat. Je bent leergierig en bent bereid om je de complexe processen van de klant volledig eigen te maken. Verder spreek je zowel Nederlands als Engels, presteer je goed in een organisatie met een hoge werkdruk en begrijp je als geen ander hoe je prioriteiten stelt. Jij verrast het team en de klant met jouw initiatief en proactieve aanpak. Je bent flexibel in je werktijden en vindt het prima om in beschikbaarheidsdiensten mee te draaien. Je bent fulltime beschikbaar.

Daarnaast heb je Hbo-opleiding in relevante IT-richting afgerond en heb je drie jaar relevante werkervaring in het beheren van complexe IT-security omgevingen of uitvoeren van diverse IT-projecten. Je bent ervaren in het toepassen van beveiligingsbeleid en security architectuur, en hebt ervaring met inrichten van hardware en software. Ook heb je aantoonbare kennis van, en ervaring met Windows Server, Active Directory, UNIX / Linux, TCP/IP gerelateerde protocollen & netwerken en Virtualisatie zoals VMWare en Azure.

Heb je bovendien ervaring met data-analyse software zoals Splunk, security assessment tools zoals Nessus, ben je al ITIL gecertificeerd en heb je een VCA (vol) certificaat op zak? Dan is dat een grote plus!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. 

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als ICT Infrastructuur & Security Engineer? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands
Copyright © 2020 Scarabee Aviation Group B.V. - All rights reserved | KVK 63734095 | BTW nr NL855376661B01 | Privacy Policy | | Contact