ICT teamlead

Jouw werkplek

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een ICT-teamlead is dan ook veelzijdig en dynamisch. De afdeling ICT is verantwoordelijk voor een goede ICT-infrastructuur. Als ICT-teamlead geef je leiding aan een klein team en verleen je samen met hen de service en het beheer je onze ICT-infrastructuur.

Jouw werk als ICT teamlead

ICT-infrastructuur is jouw passie en daarom zorg je voor optimale stabiliteit en security van onze infrastructuur. In jouw rol als ICT-teamlead ontwerp, installeer, configureer en beheer je onze infrastructuur. Dagelijks ben je daarvoor bezig met het opbouwen, inrichten en onderhouden van servers, werkstations, routers, switches, firewalls en veel meer. Ook neem je deel aan complexe IT-projecten en begeleid en test je systeemwijzigingen. Voor een juiste begeleiding heb je de nodige ervaring op het gebied van netwerken m.b.t. Juniper (firewalls, vpn) en Netgear (switching, vlan’s).

Waarom jij bij Scarabee past

Jij hebt veel affiniteit met automatisering rondom complexe, logistieke ICT-processen en je bent service verlenend en resultaat gericht. Jij verrast het team en de klant met jouw initiatief en proactieve aanpak. Je bent leergierig en bent in staat de complexe processen je volledig eigen te maken. Je hebt een kritische kijk op je werkomgeving en ziet én creëert ruimte voor verbetering en innovatie. Je bent een ondernemende professional, behulpzaam en oplossingsgericht.

Tevens heb je een proactieve en hands-on mentaliteit, niet alleen op het gebied van het oplossen van complexe ICT-problemen maar zeker ook bij vernieuwingstrajecten en de realisatie hiervan. Daarnaast ben je een echte procesdenker en analytisch sterk. Je kunt goed schakelen tussen gebruiker en inrichting. Ook het coachen van je team, het beschrijven van werkstromen en advisering op bestaande en nieuwe processen en beleid is aan jou toevertrouwd.  Je voelt je als een vis in het water in een dynamische organisatie met een hoge werkdruk en begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en heb vijf jaar relevante werkervaring als Projectmanager IT, Applicatiebeheerder of Procesmanager. Heb je ervaring met complexe nationaal en internationale ICT-security en of het uitvoeren van diverse ICT-projecten dan is dat een pré.

Het toepassen en handhaven van mission critica assets, AVG-beveiligingsbeleid en security architectuur zijn jouw tweede natuur. Uiteraard heb je aantoonbare kennis van, en ervaring met Windows Server, firewalls, Office 365, Active Directory, UNIX / Linux, TCP/IP gerelateerde protocollen & netwerken en Virtualisatie zoals VMWare en Azure.

Ben je in jouw werktijden flexibel, ben je fulltime beschikbaar en herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde.

 Ben jij een ondernemende ICT- er met een hands on mentaliteit? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Sluit jij je aan bij Scarabee ’s team? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op de functie van ICT teamlead!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands