International Contract Manager

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een International Contract Manager bij Scarabee is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk deel van het Service & Maintenance-team draag jij zorg voor de veiligheid op luchthavens over de hele wereld door optimale service en onderhoud van security assets. Met jouw servicegerichte instelling en ondernemende aanpak is dat een fluitje van een cent.

Jouw werk als International Contract Manager

Als International Contract Manager ben jij verantwoordelijk voor (internationale) servicecontracten voor de security-oplossingen van Scarabee, zoals de security lanes en BagDrop-machines. Je overziet deze contracten van begin tot eind en zorgt voor de afgesproken beschikbaarheid van hun kritisch applicaties. Jij volgt en bewaakt de overeengekomen service level-overeenkomsten en key performance indicators.

Service is jouw passie. Jij bent dan ook iedere dag bezig om onderhoudscontracten (opnieuw) in te richten voor nieuwe en bestaande klanten of assets. Dit doe je op basis van de input van Onderhoud & Services en de gestandaardiseerde documentatie en budgettering. Als International Contract Manager implementeer je nieuwe servicecontracten en zorg je voor de juiste uitvoering binnen de eigen organisatie, in samenspraak met de desbetreffende delivery afdeling.

De commerciële verantwoordelijkheid voor alle toegewezen (complexe) onderhouds- en servicecontracten ligt bij jou. Vanuit deze contracten organiseer en coördineer jij alle acties in het kader van de overeengekomen dienstverlening. Je zorgt voor klantrapportages en adviseert de klant in performance-analyses. Verder ben je verantwoordelijk voor naleving van de gehanteerde ITIL-processen met betrekking tot Incident, Change, Problem, Capacity, Project- en release management.

Natuurlijke heb je regelmatig overleg met opdrachtgevers over de servicecontracten en bespreek je de verrichte werkzaamheden en eventuele afwijkingen. Je informeert de klant over de staat van de installaties en bespreekt de statusrapportages. Je blijft met de opdrachtgever in gesprek over de klantwensen en verbeterpunten, vertaalt deze naar het Scarabee-team en zorgt dat deze wensen gerealiseerd worden. Ook mogelijkheden tot verduurzamen bespreek je met de klant.

Je richt relevante (arbeid)processen in op basis van contracten en DAB’s (Dossier afspraken & procedures). Je maakt, coördineert en keurt change-opdrachten goed en contracteert en stuurt onderaannemers aan. Als lid van het Scarabee-team draag je bij aan kwaliteitsverbetering, procesverbetering en het beperken van waardeverlies.

Waarom jij bij Scarabee past

Je bent flexibel als het gaat om oplossingen bedenken en vasthoudend in het realiseren van resultaat. Je bent een gedreven aanpakker en weet met iedereen effectief te communiceren over de doelen en aanpak. Je hebt een technische bachelor van een WO/HBO-opleiding behaald en weet ondertussen veel van NEN-voorschriften, ITIL-normen en PRINCE2-werkwijze. Met meer dan 5 jaar werkervaring in het inrichten en beheren van onderhouds- en prestatiecontracten en plezier in reizen naar het buitenland is de rol van International Contract Manager iets voor jou! Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij zomaar eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s technische team als International Contract Manager? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands
Copyright © 2020 Scarabee Aviation Group B.V. - All rights reserved | KVK 63734095 | BTW nr NL855376661B01 | Privacy Policy | | Contact