Operationeel Inkoper

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een Operationeel Inkoper is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als Operationeel Inkoper ben je commercieel verantwoordelijk voor het tijdig en juist inkopen van de benodigde producten, onderdelen, diensten en materialen die nodig zijn voor productie van projectorders en onderhoud van eindproducten. Een belangrijke baan met veel verantwoordelijkheid!

Jouw werk als Operationeel Inkoper

Je werkt op de afdeling Procurement op het hoofdkantoor van Scarabee in Hoofddorp, die verantwoordelijk is voor de inkoopactiviteiten. Je maakt deel uit van een klein en professioneel team dat met veel enthousiasme samenwerkt om iedere dag het optimale resultaat neer te zetten. Samen zorgen jullie ervoor dat Scarabee haar klanten producten kan leveren binnen de afgesproken levertijd, volgens hoge kwaliteitsnormen en tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden.

Je denkt actief mee tijdens het inkoopproces en streeft naar de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijs. Je overlegt hiervoor met collega’s van andere afdelingen en met externe partijen. Je bewaakt proactief de voortgang van de (inkoop)planning en begeleidt en stuurt bij waar nodig.

Je selecteert toeleveranciers, onderhandelt over leveringsvoorwaarden en optimaliseert betalingsvoorwaarden. Je documenteert en bewaakt contracten met toeleveranciers en kwaliteits- en prijsafspraken, en zorgt voor de afhandeling van eventuele claims of retouren. Voor de continuïteit in de toestroom van materialen en halffabricaten ben jij de juiste persoon: als leveringen verlaat zijn of prijsafwijkingen optreden, overleg je met toeleveranciers en stuur je bij.

Waarom jij bij Scarabee past

Jij hebt affiniteit met technologisch hoogwaardige dienstverlening in de luchtvaart, denkt in oplossingen en streeft altijd naar het beste resultaat. Jouw commercieel inzicht is goed ontwikkeld en je kunt met iedereen effectief in Nederlands en Engels communiceren. Je presteert goed in een organisatie met een hoge werkdruk en begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt. Jij verrast het team en de klant met jouw initiatief en proactieve aanpak. Je kunt goed structuur aanbrengen, plannen en organiseren.

Je hebt een hbo-opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Supply Chain afgerond, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 of een gelijkwaardig diploma. Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring als inkoper in een technische omgeving en bent gewend om projectmatig te werken. Daarnaast heb je voldoende kennis van en ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur Exact) en van productieprocessen. Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B.

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten, en de arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als Operationeel Inkoper? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands