Personal Assistant

Jouw werkplek

Luchthavens zijn altijd in beweging. Het werk van een Personal Assistant in deze wereld is dan ook veelzijdig en dynamisch. Op de schouders van de CEO van Scarabee rust een grote verantwoordelijkheid om het bedrijf te laten meebewegen in een continu veranderende wereld. Hierbij heeft hij ondersteuning nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een ontzorgende Personal Assistant.

Jouw werk als Personal Assistent

De eerste prioriteit van de PA is het ondersteunen en volledig ontzorgen van de CEO in de breedste zin van het woord. Bij de dagelijkse werkzaamheden van de CEO fungeer je als zijn steun en toeverlaat. Je bent de ervaren Personal Assistant met brede ervaring in een, bij voorkeur, internationale werkomgeving.

Functie-omschrijving

Jij vindt het leuk om prioriteiten te stellen, gestructureerd te werken en vlot te schakelen, door zowel zelfstandig als met anderen goed (samen) te werken. Je bent proactief en vijf stappen vooruit (mee)denken is jouw tweede natuur. Je bent assertief wanneer dat nodig is, voelt aan wanneer jouw discretie vereist is of wanneer je juist actie moet ondernemen. Een moeilijke situatie ga jij niet uit de weg. Je zet jouw sociale en communicatieve vaardigheden in om voorgekomen problemen op te lossen. Jij staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde portie humor. Hard werken en een grapje op zijn tijd gaan voor jou hand in hand! Een goede klik met onze CEO is van essentieel belang.

Wat houdt de functie dan in?

Ik hoor je denken; met welke taken ga ik mijn dagen vullen? Nou, dat zijn er genoeg, denk bijvoorbeeld aan: complex agendabeheer; verzorgen van zakenreizen voor de CEO; oppakken van alle correspondentie zoals telefoon- en emailverkeer; voorbereiden en uitwerken van presentaties; openen, filen en archiveren van dossiers en vertrouwelijke stukken.

Je boekt overnachtingen en vliegtickets voor zowel de CEO als voor internationale gasten die wij hier ontvangen. Je ontvangt hen op een hartelijke manier en faciliteert hun reis én verblijf. Hierin vervul jij de rol als gastvrouw /heer. Verder fungeer je als aanspreekpunt voor de organisatie namens de CEO en filtert voor hem de prioriteiten van de bijzaken.

Zoals je ziet is jezelf vervelen onmogelijk. Iedere dag is anders en het is aan jou om prioriteiten te stellen en overzicht te houden. Uiteraard kun je samen met de CEO jouw takenpakket verder samenstellen zoals het jullie het beste lijkt.   

Waarom jij bij Scarabee past

Je hebt vijf tot tien jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een internationale werkomgeving. Kennis van een werkomgeving binnen de luchtvaart is een pré. Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een eis, kennis van Duits en Japans heeft daarbij een sterke voorkeur. Je beheerst alle benodigde softwarepakketten die jouw professionele leven makkelijk maken, daarnaast beschik je over het vermogen nieuwe systemen snel eigen te maken. Wij kunnen rekenen op jouw professionele discretie. Het is van essentieel belang dat je een Verklaring Geen Bezwaar kunt overleggen.

Ben je in jouw werktijden flexibel, 36-40 uur per week beschikbaar en herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat zodat jij in korte tijd Scarabee én het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs, die van aanpakken weten. Onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn uiteraard prima in orde.

Ben jij die ontzorgende allround Personal Assistant met een hands on mentaliteit?  Impress us met jouw presentatie!

Over Scarabee

Uitdaging, mogelijkheden, dynamiek en diversiteit! Dat is wat Scarabee te bieden heeft! Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Sluit jij je aan bij Scarabee ’s team? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op de functie van Personal Assistant!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands