Privacy beleid Scarabee Aviation Group

Scarabee Aviation Group gevestigd Hoeksteen 131, 2132 MX Hoofddorp is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.scarabee.com
P.O.Box 23514
1100 EA Amsterdam-Zuidoost
The Netherlands

KvK: 24.166.429

Scarabee respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er graag zorg voor dat alle verstrekte informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wanneer u het contactformulier invult, vragen wij u om deze privacyverklaring door te nemen, zodat u precies weet wat er met uw gegevens gebeurd. Wij verzamelen alleen de gegevens die wij echt nodig hebben.

Wanneer je gebruikt maakt van het contactformulier of sollicitatieformulier, worden deze gegevens versleuteld verstuurd.

Scarabee verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze formulieren op de website zodat we naar u terug kunnen reageren. Er zijn 2 soorten formulieren. Hieronder zijn ze opgesplitst en kunt u zien wat er gebeurd wanneer u het formulier invult.

Contactformulier

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken met het algemene contactformulier:
– Aanspreektitel
– Voornaam
– Achternaam
– Bedrijf
– Emailadres

Scarabee bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens gaan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ze komen terecht bij één persoon, deze leest de mail en stuurt deze door naar de afdeling waar de vraag/opmerking verder wordt verwerkt. Daarna verwijdert de persoon de mail van de computer.
De betreffende afdeling leest de mail en neemt contact met u op. Zij bewaren de mail maximaal drie maanden. Tenzij er uitdrukkelijk toestemming van uw kant is om deze gegevens langer te gebruiken.

Sollicitatieformulier

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken met het sollicitatieformulier:

– Aanspreektitel
– Voornaam
– Achternaam
– CV
– Emailadres

Scarabee bewaart uw persoonsgegevens maximaal 4 weken om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Bij een open sollicitaie worden de gegevens maximaal 1 jaar bewaard, indien u daar toestemming voor geeft. Uw gegevens gaan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Twee personen hebben toegang tot dit emailadres. Bij een specifieke sollicitatie gaat de mail ook naar het betreffende afdelingshoofd.
Zij gaan met uw gegevens aan de slag en bewaren uw mail totdat de procedure is afgesloten.

Bij een open sollicitatie ontvangt u een bevestigings-email.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

Het is uiteraard altijd mogelijk om uw gegevens in te kijken of te wijzigen. Ook heeft u het recht om eerder gegeven toestemming tot het verzamelen en verwerken van gegeven in te trekken.

Scarabee neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens incorrect, verwijderd, toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

En uiteraard heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u vindt dat er niet zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan.

Delen met derden

Scarabee zal uw gegevens nooit aan derden verkopen en verstrekt uw persoonsgegevens alleen wanneer dit nodig is.

Cookies

Scarabee.com maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die de website op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatst. Scarabee gebruikt cookies om statistieken te verzamelen over het gebruik van de website.

Met behulp van Google Analytics verzamelt Scarabee gegevens over hoe bezoekers van de website de website gebruiken. Dit geeft ons inzicht in bijvoorbeeld bezoekersaantallen, meest bezochte pagina's en vaak gezochte onderwerpen. Scarabee gebruikt deze informatie om de website beter te laten inspelen op de behoeften van bezoekers.
Scarabee kan deze cookies niet traceren naar een pc of persoon en verzamelt geen persoonlijke gegevens met deze cookies. We gebruiken de informatie alleen voor het hierboven beschreven doel.

Er is een verwerksovereenkomst afgesloten met Google.
De verzamelde data (IP adressen) worden geanonimiseerd
Delen van de informatie met Google is uitgezet.

Social Media

Linkedin – Privacy Policy

YouTube video widget (Google Inc.)
YouTube is een dienst voor de visualisering van videocontent die wordt aangeboden door Google Inc. waarmee deze Applicatie dit soort content op zijn pagina's kan opnemen.
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.
Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.

Beveiliging Website

Wanneer je gebruikt maakt van het contactformulier of sollicitatieformulier, worden deze gegevens versleuteld verstuurd (https://) omdat Scarabee gebruikt maakt van een door … instantie ondertekend en geldig SSL certificaat.

De website wordt gehost door Sohosted – Privacyverklaring Sohosted

Internetbureau Akire zorgt ervoor dat de updates bij het CMS Joomla! worden uitgevoerd. Dit om de website zo veilig mogelijk te houden. 1 Persoon kan inloggen op de website.

Disclaimer

Scarabee is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

P.O.Box 23514
1100 EA Amsterdam-Zuidoost
The Netherlands
Copyright © 2018 Scarabee - All rights reserved | KvK 24.166.429 | Privacy Policy | | Contact