Projectmanager

Locatie: Hoofddorp
Soort dienstverband: Fulltime (40 uur)
Salarisrange:

€ 4.000,- en € 5.000,- 

Wat ga je doen?

Als Projectmanager speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van succesvolle planning, uitvoering en monitoring van projecten binnen onze organisatie. De ideale kandidaat heeft een sterke achtergrond in projectmanagementmethodologieën, uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met interdisciplinaire teams. De Projectmanager is verantwoordelijk voor het bijhouden van projectdocumentatie, het volgen van de voortgang en het waarborgen van naleving van vastgestelde normen voor projectmanagement.

Werkzaamheden

Projectplanning en Coördinatie:

 • Je ondersteunt bij het opstellen van gedetailleerde projectplannen, tijdlijnen en opleverbare resultaten.
 • Je coördineert projectactiviteiten en stemt deze af op organisatiedoelen en -doelstellingen.
 • Je werkt samen met projectmanagers en interne stakeholders om projectschema's vast te stellen en te handhaven.

Documentatie en Rapportage:

 • Je creëert en onderhoudt uitgebreide projectdocumentatie, inclusief project charters, plannen en voortgangsrapporten.
 • Je bereidt regelmatig updates over de projectstatus voor en verspreidt deze onder belanghebbenden.
 • Je monitort en rapporteert over belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) voor het succes van het project.

Risicobeheer:

 • Je identificeert en beoordeelt projectrisico's.
 • Je werkt samen met projectteams om risicoverminderingsstrategieën te ontwikkelen.
 • Je monitort en rapporteert over de status van inspanningen voor risicovermindering.

Communicatie:

 • Je faciliteert communicatie tussen projectteams en belanghebbenden.
 • Je organiseert en leidt projectvergaderingen, waarbij je ervoor zorgt dat actiepunten worden gedocumenteerd en opgevolgd.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van techniek, projectmanagement of in een soortgelijke richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in projectmanagement of een vergelijkbare rol;
 • Je beschikt over ruime kennis van projectmanagementmethodologieën en -tools;
 • Je organisatorische- en multitaskvaardigheden zijn on point;
 • Je beschikt over sterke analytische- en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatie- en stakeholdermanagement­vaardigheden;
 • Je hebt ervaring met projectmanagementsoftware (bijv. Microsoft Project);
 • Als je over een PMP-certificaat beschikt dan is dat een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een unieke werkomgeving bij een innovatieve organisatie. Wij bieden jou de kans om een bijdrage te leveren aan een dynamische, creatieve en ondernemende organisatie; een organisatie die zich focust op mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

 • Je krijgt een op maat gemaakt begeleidingstraject;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een marktconform salaris;
 • Telefoon en laptop; deze mag je binnen alle redelijkheid ook privé gebruiken!
 • Reiskostenvergoeding volgende de wet- en regelgeving;
 • 150 gezellige collega’s;
 • Een fulltime functie;
 • Een enthousiast en zeer kundig team van specialisten en experts;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en begeleiding. Daarnaast zijn wij een groeiende organisatie waarin doorgroei kansen zich voordoen en opgepakt kunnen worden;
 • En voor de ontspanning en sociale activiteiten vrijdagmiddagborrels en bij gelegenheid een bedrijfsfeestje;
 • In het kader van ons vitaliteitsbeleid kun je met korting sporten bij je huidige sportschool waarvan Scarabee een deel van de kosten zal vergoeden!

 

Over Scarabee

Scarabee is een internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring werken we nauw samen met 's werelds toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Samen met onze zakelijke partners ontwikkelen wij unieke, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de passagiers-, bagageafhandelings- en beveiligingssector. Denk hierbij aan de witgekleurde Security Lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Scarabee is een innovatief bedrijf met zeer gemotiveerde en bekwame professionals die met plezier IT-oplossingen met toegevoegde waarde ontwikkelen. Samen met deskundige partners zorgen onze software en systemen ervoor dat luchthavens klaar zijn voor de kansen van morgen.

Daifuku

In 2019 werd Scarabee onderdeel van Daifuku Co., Ltd (www.daifuku.com), 's werelds toonaangevende leverancier van material handling-systemen voor de fabrieken en distributie-, cleanroom-, automobiel-, luchthaven- en algemene industriemarkten. Het moederbedrijf van Scarabee heeft haar hoofdkantoor in Osaka, Japan, met productie- en verkoopvestigingen in 26 landen. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en op Schiphol. Je standplaats wordt Hoofddorp.

Jij & Scarabee 

Werken bij Scarabee betekent niet alleen werken bij een technisch hoogstaand & innovatieve organisatie maar ook je vaardigheden verbreden, en aan de slag gaan in de dynamische wereld van de luchtvaart. Kortom: een baan vol variatie!  Je start met een op maat gemaakt onboardingsprogramma, zodat jij in korte tijd je nieuwe werkomgeving leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten.  Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Overtuigd van een goede match met ons?

Voldoe je niet aan alle eisen? Uit onderzoek is gebleken dat mensen uit ondervertegenwoordigde groepen vaak de neiging hebben om vacatures te vermijden als ze niet aan alle eisen voldoen. Maar disclaimer: wij vinken ook niet alle vakjes aan. Bij ons bedrijf geloven we in gelijke kansen en waarderen we diversiteit op de werkplek. Dus zelfs als je jezelf niet in ons huidige team ziet, raden we je aan om te solliciteren. Jouw unieke perspectieven en ervaringen kunnen ons bedrijf alleen maar nóg beter maken!

Wanneer je het leuk vindt om lekker druk bezig te zijn, je collega's te ontzorgen én om Scarabee naar een volgend niveau te tillen, dan is de beurt nu aan jou! Graag zien wij jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV van je tegemoet. Wil je meer van de functie weten?  Neem dan contact op met de HR Afdeling van Scarabee!

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je graag reageren op de vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PS. Met deze vacature willen wij onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie!

Wij behandelen elke sollicitatie vertrouwelijk en zullen je gegevens ook zo behandelen. Wij zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens aan derden verstrekken. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Scarabee op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands