Service Engineer (5-ploegen)

Schiphol Airport is altijd in beweging. Het werk van een Service Engineer bij Scarabee is dan ook veelzijdig en dynamisch. Als belangrijk deel van het technische team draag jij zorg voor de veiligheid op Schiphol door het onderhouden van security assets. Controleren. Signaleren. Afhandelen. Met jouw scherpe oog en twee rechterhanden is dat een fluitje van een cent.

Jouw werk als Service Engineer

Om de veiligheid op Schiphol Airport te waarborgen ben jij met je team verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud aan verschillende security assets. Deze variëren van vluchtinformatieschermen, klokken en camera’s, tot security lanes en Self Service Bagage Drop Off-machines. Ook houd je je ogen open voor zaken die direct (nood)onderhoud nodig hebben.

Waarom jij bij Scarabee past

Met een mbo-diploma (niveau 3 of 4, richting Elektrotechniek of Mechatronica) op zak en minimaal drie jaar werkervaring als allround storings-/servicemonteur ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging. Wie weet is de rol van Service Engineer bij Scarabee iets voor jou! Je weet immers alles van besturingssystemen en de softwarepakketten als MS Office, Maximo, ITSM en EDMS. Bovendien heb je de benodigde certificaten (VCA Vol, NEN3140, NEN1010) of ben je bereid deze via Scarabee te behalen. Herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij zomaar eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je komt terecht in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten. Ben jij ook een aanpakker, en zie jij een instroomsalaris tussen de 2.100 en 2.500 euro (exclusief 30% onregelmatigheidstoeslag) én een goede pensioenregeling wel zitten? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de self service BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s technische team als Service Engineer? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands