Service & Maintenance Manager

Scarabee is een toonaangevende speler in de luchthavenindustrie. We leveren state-of-the-art oplossingen van aankomst tot boarding en houden daarbij rekening met zowel de beleving van de passagier als de beveiliging van luchthavens. Scarabee maakt bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten gebruik van co-creatie. Zo werken wij nauw samen met stakeholders, overheid, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren oplossingen voor passagiers, bagage en veiligheidsprocessen. Wij zijn een internationaal bedrijf dat zich richt op het denken in mogelijkheden, het zoeken naar innovatieve oplossingen en het herdefiniëren van processen.

Wil jij als Service & Maintenance Manager werken in de dynamische wereld van luchthavens en met ons meegroeien? Kies dan voor Scarabee! Wij zijn van oorsprong een Nederlandse organisatie met inmiddels vestigingen over de hele wereld. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Service Manager binnen Scarabee combineer je jouw kennis van Service & Maintenance principes met een tactische, operationele aanpak, waardoor je samen met jouw team zorgt voor een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de assets die wij onderhouden namens Schiphol.

In deze functie rapporteer je direct aan de COO. Jijzelf geeft direct en indirect leiding aan een groep van +- 60 professionals, waarvan 50 medewerkers in een 24/7 continue rooster (bedrijfsbureau, service engineers, planning).

Als gesprekspartner van onze klant Schiphol Group, heb je een sterk adviserende rol in het bepalen en plannen van de onderhouds- en servicestrategie waarin je verbeter- en optimalisatieplannen voorstelt richting onze klant en vertaalt naar concrete doelstellingen voor de onderneming.

Met jouw ruime ervaring in het bedenken en opzetten van korte en lange termijn onderhoudsplannen, jouw stevige persoonlijkheid en coachend leiderschap verzeker jij een professionele, effectieve en efficiënte levering van ons onderhoud en servicebeheer.

Wat breng je mee

  • Een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde)
  • 8+ jaar werkervaring in het aansturen van grotere multidisciplinaire technische teams >25 FTE;
  • Flexibele houding die nodig is succesvol te zijn in een werkomgeving waar 24/7 gedraaid wordt;
  • Ervaring in het opstellen van lange termijn onderhoudsconcepten/ plannen.
  • Daadkrachtige wijze van communiceren en in staat prioriteiten te stellen waar dit nodig is;
  • Ervaring in (technisch) projectmanagement, opstellen van offertes.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal (in woord en geschrift).
  • Kennis van ITIL

Extra mooi meegenomen aan kennis en ervaring

  • Ervaring met het werken op Schiphol.
  • Kennis van en ervaring met operational excellence methodieken (lean management, Six Sigma, Prince2 etc)

Contact

We zien je sollicitatie graag tegemoet via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Mocht je vragen hebben over deze functie of ons bedrijf, neem dan gerust telefonisch contact op met Veerle Meevis - 06-15874645 .

 


          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

P.O.Box 23514
1100 EA Amsterdam-Zuidoost
The Netherlands
Copyright © 2018 Scarabee - All rights reserved | KvK 24.166.429 | Privacy Policy | | Contact