Servicedesk Medewerk(st)er

Bijdragen aan een soepele operatie op Schiphol en andere luchthavens – dat is waar het werk van een Servicedesk Medewerk(st)er om draait. De Servicedesk van Scarabee is verantwoordelijk voor het bewaken en ondersteunen van de communicatie en informatievoorziening binnen de serviceorganisatie op Schiphol en andere luchthavens. Als Servicedesk Medewerk(st)er ben je een belangrijk aanspreekpunt voor klanten en ben je dagelijks aan het werk in een technische en dynamische omgeving. Kom jij Scarabee versterken?

Jouw werk als Servicedesk Medewerk(st)er

Als Servicedesk Medewerk(st)er maak je onderdeel uit van een team van ongeveer acht personen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij technische storingen of vragen over het onderhoud van apparatuur. Deze vragen of storingen kunnen betrekking hebben op Schiphol, maar ook op andere internationale luchthavens waar Scarabee producten en diensten levert.

Je neemt telefonisch en per mail alle servicewerkzaamheden aan en registreert en behandelt deze naar volle tevredenheid van de klant. Je let op de voortgang, coördineert en verdeelt de binnenkomende werkzaamheden binnen het team samen met de supervisor aan de hand van operationele prioriteit. Tussendoor hou je de klant op de hoogte van de status van de gemelde storing of klacht.

Je voert een correcte en volledige registratie van de werkzaamheden en communiceert helder over afspraken voor onderhoud en incidenten/storingsmeldingen. Trends in incidenten rapporteer je aan de verantwoordelijke collega binnen de afdeling Service. Daarnaast zorg je voor de invoer van mutaties in de werkvoorbereidings- en planningssystemen. In geval van complexe aanvragen verzamel je relevante informatie en stuur je deze door naar het derde- en vierdelijns supportteam.

Waarom jij bij Scarabee past

Jij hebt affiniteit met techniek en bent een echte serviceverlener. Je kunt goed structuur aanbrengen, plannen en organiseren en je overziet het geheel zonder de details uit het oog te verliezen. Je presteert goed onder druk en begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt en de klant centraal stelt. Jij verrast het team én de klant met je flexibele houding en passende oplossingen.

Daarnaast heb je een mbo-opleiding op niveau 4 afgerond en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Nederlands en Engels spreek en schrijf je probleemloos. Spreek je nog een andere Europese taal? Dan is dat een grote plus. Je bent fulltime beschikbaar, bereid om in wisselende diensten te werken en in het bezit van rijbewijs B.

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten, en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als Servicedesk Medewerk(st)er? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands