Systeembeheerder Bagage

Scarabee is een toonaangevende speler in de luchthavenindustrie. We leveren state-of-the-art oplossingen van aankomst tot boarding en houden daarbij rekening met zowel de beleving van de passagier als de beveiliging van luchthavens. Scarabee maakt bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten gebruik van co-creatie. Zo werken wij nauw samen met stakeholders, overheid, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren oplossingen voor passagiers, bagage en veiligheidsprocessen. Wij zijn een internationaal bedrijf dat zich richt op het denken in mogelijkheden, het zoeken naar innovatieve oplossingen en het herdefiniëren van processen.

Wil jij  Systeembeheerder werken in de wereld van Internationale luchthavens en met ons meegroeien? 

Kies dan voor Scarabee! Wij zijn van oorsprong een Nederlandse organisatie met inmiddels vestigingen over de hele wereld. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en Schiphol.

Wat ga je doen?

Scarabee is verantwoordelijk voor de 1e lijn dienstverlening op de applicaties die bij bagage afhandeling op Schiphol worden gebruikt. Als BCS-Systeembeheerder bent u verantwoordelijk voor het analyseren en zoveel mogelijk oplossen van incidenten of het anders doorzetten naar 2e lijn van de desbetreffende leverancier. U werkt samen in een team van ervaren systeembeheerders.

Naast incidenten houdt u zich bezig met het uitvoeren van IT-projecten zoals het vervangen en uitrollen van software en hardware, het up-to-date houden en beheren van de functionele en technische software documentatie. 

Scarabee is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de ITIL processen voor het bagageperceel. Van een systeembeheerder wordt verwacht dat deze de taken behorende bij een ITIL-proces zelfstandig kan uitvoeren. Het werk op Schiphol vindt plaats in een 24 x 7 ploegendienst. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting
  • Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van en met ervaring
    AIX / Unix, Oracle, Weblogic, Java applicaties, VMWare en Windows. 
  • Op Schiphol werken we volgens ITIL. Kennis van ITIL processen is dus een pre. 
  • Daarnaast is voor het oplossen van (complexe) storingen kennis van security, netwerk en hardware zeer behulpzaam. 
  • U heeft bij voorkeur VCA of bent bereid dit te halen.
  • U heeft een goede beheersing van Nederlands en Engels.

Als persoon heeft u een brede blik, schakelt u snel tussen de verschillende disciplines, bent u communicatief vaardig en vooral flexibel naar werktijden toe. U beschikt over een goed abstract denkvermogen en heeft affiniteit met bagage transport.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling in een dynamische en internationale omgeving. Uiteraard ontvang je een passend salaris.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door een motivatiebrief en jouw CV te sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands
Copyright © 2019 Scarabee Aviation Group B.V. - All rights reserved | KVK 63734095 | BTW nr NL855376661B01 | Privacy Policy | | Contact