Systeembeheerder Critical Assets

Het in goede banen leiden van bagagestromen en zorgen dat de bagagesystemen op Schiphol goed functioneren – dat is waar de afdeling Bagage Control Systems zich mee bezighoudt. Als Systeembeheerder Critical Assets bij Scarabee draag je bij aan deze missie. Je levert de technische expertise en werkt mee aan het in stand houden en verbeteren van de kritische infrastructuur van klanten. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, waarvoor Scarabee zowel Junior als Senior Systeembeheerders zoekt. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jouw werk als Systeembeheerder Critical Assets

Als Systeembeheerder Critical Assets maak je onderdeel uit van een team van ongeveer tien personen en werk je in ploegendienst. Je houdt je dagelijks bezig met het beheren en verbeteren van de IT-infrastructuur, applicaties en netwerk assets volgens de vereiste prestatienormen. Daarnaast garandeer je dat de systeemfunctionaliteiten voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen van de klant, analyseer je incidenten en los je deze effectief op. Ook begeleid en test je systeemwijzigingen en neem je deel aan projecten.

Waarom jij bij Scarabee past

IT-infrastructuur is jouw passie. Je hebt affiniteit met de automatisering van complexe, logistieke processen, denkt in oplossingen en streeft altijd naar het beste resultaat. Je spreekt zowel Nederlands als Engels, presteert goed in een organisatie met een hoge werkdruk en begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt. Jij verrast het team en de klant met jouw initiatief en proactieve aanpak.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en heb je een opleiding Mbo Niveau 4 in een relevante IT-richting afgerond. Je hebt drie jaar relevante werkervaring in het beheren van complexe IT-omgevingen of uitvoeren van diverse IT-projecten. Je hebt voldoende kennis van en ervaring met IT security, ITIL-processen, databases en platforms, zoals Windows Server, UNIX / Linux / AIX, en VMware. Je weet veel van diverse applicaties en middleware en hebt ervaring met netwerken en werkplekken.

Heb je bovendien ervaring met data-analyse software zoals Splunk, Testmanagement en methodieken, ITIL of AIX systemen? Ben je ITIL gecertificeerd en heb je een VCA (vol) certificaat op zak? Dan is dat een grote plus!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde.

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als Systeembeheerder Critical Assets? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands
Copyright © 2020 Scarabee Aviation Group B.V. - All rights reserved | KVK 63734095 | BTW nr NL855376661B01 | Privacy Policy | | Contact