Technisch Projectleider 

Het in goede banen leiden van bagagestromen en zorgen dat de bagagesystemen op Schiphol goed functioneren – dat is waar de afdeling Bagage Control Systems zich mee bezighoudt. Als Technisch Projectleider bij Scarabee draag je bij aan deze missie. Je zorgt voor de organisatie van de projecten en aanpassingen op de afdeling en bent verantwoordelijk voor het opleveren van projecten volgens de gestelde eisen. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jouw werk als Technisch Projectleider

Als Technisch Projectleider maak je onderdeel uit van een team van ongeveer tien personen. Je draagt bij aan klantgesprekken en projectvergaderingen en neemt deel aan projecten bij klanten. Je bent betrokken bij zowel de voorbereidende als uitvoerende fase en de overdracht naar de serviceorganisatie. Daarvoor stel je projectplannen en -documentatie op, maakt de projectplanning en bewaakt de voorgang van projecten.

Hierbij weet je te sturen op een juiste en tijdige inzet van middelen. Offertes en calculaties stel je zelfstandig op, je beheert het projectbudget en houdt de projectrisico’s en de kwaliteit van de projectleveringen in het oog. Jij stuurt, begeleidt, bewaakt en beoordeelt onderaannemers en de eigen medewerkers ten aanzien van kwaliteit en resultaat.

Waarom jij bij Scarabee past

Projectmanagement in de technische omgeving van klanten is jouw passie. Niet alleen heb je affiniteit met automatisering rondom complexe, logistieke processen, ook denk je in oplossingen en streef je altijd naar het beste resultaat. Je commercieel inzicht is goed ontwikkeld en je kunt met iedereen effectief in Nederlands en Engels communiceren over de doelen en je kwaliteits- en resultaatgerichte aanpak. Je presteert goed in een organisatie met een hoge werkdruk, begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt en kunt goed plannen en structureren. Bovendien verras je het team en de klant graag met je initiatief en proactieve aanpak.

Je hebt een Hbo-opleiding in een relevante technische richting afgerond en hebt drie jaar relevante werkervaring als projectleider in het managen van technische projecten met een IT of softwarecomponent. Daarnaast ben je gecertificeerd en heb je ervaring met projectmanagementmethodieken als Prince2 of IPMA. Ook heb je voldoende kennis van en ervaring met de belangrijkste (hardware) systemen, besturingssystemen en applicaties die worden gebruikt in de IT. Verder heb je kennis van de nieuwste IT-werkwijzen voor ontwikkeling, testen, implementatie/uitrol, onderhoud en updates van softwaresystemen. Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B.

Heb je al ervaring met data-analyse software zoals bijvoorbeeld Splunk, Testmanagement en methodieken, ITIL- of AIX-systemen? Ben je al ITIL-gecertificeerd en heb je een VCA (vol)-certificaat op zak? Dan is dat een grote plus.

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en de arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Over Scarabee

Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Contact

Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als Technisch Projectleider ? Solliciteer door je motivatiebrief en cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar bovenstaand adres en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

          

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands