Electrical Engineer

Jouw werkplek

Onze afdeling Engineering ontwerpt, configureert en wijzigt bestaande en nieuwe producttekeningen voor de productie van hightech systemen en producten. De activiteiten binnen deze afdeling zijn onderverdeeld in de gebieden ‘mechanisch ontwerp’, ‘elektrisch ontwerp’ en ‘project engineering’. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer.

Jouw werk als Electrical Engineer

Dit is een zeer interessante functie voor een senior elektrotechnisch ingenieur die zich uitgedaagd voelt om het engineeringsproces in de hightech sector te verbeteren. Hiermee garanderen wij de productiekwaliteit, korte doorlooptijd, hoge efficiëntie en ‘short time to market’ naar onze klant.

Functie-omschrijving en -inhoud

Als Electrical Engineer heb je een uitdagende en belangrijke functie in de ontwikkeling van onze producten. Denk hierbij aan het ontwerpen, aandragen en uitwerken van nieuwe oplossingen/systemen voor producten, elektrische berekeningen maken, besturingskasten ontwerpen en databases updaten en bijwerken.  Je stelt zelfstandig het elektronische tekenpakket samen aan de hand van de lay-out tekening en de functionele specificaties. Verder standaardiseer je E-tekeningen en werk je de databases bij met recente updates.

Je werkt in jouw vak nauw samen met de Mechanical Engineers. Hiernaast wordt van jou verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de hightech machines. Je werkt volgens de laatst geldende normen, waarover jij uiteraard uitstekend van op de hoogte bent.

Waarom jij bij Scarabee past

Wij zoeken iemand met een HBO – HTS+ achtergrond die affiniteit heeft met Industriële automatisering. Een eventuele aanvulling met gerichte opleidingen is een absolute pré. Je hebt aantoonbare relevante ervaring met E-plan en met voorbereidingswerkzaamheden.

Jij wil altijd het beste en bent iemand die zich vastbijt in een onderwerp en alleen met de juiste resultaten naar voren komt. We zoeken een teamplayer die individueel ook uitstekend functioneert. Iemand die ook rekening houdt met de andere afdelingen die met hetzelfde product bezig zijn. Boven alles vind jij het leuk om producten makkelijk en toegankelijk te maken! Jij bent flexibel, gedreven, creatief en veelzijdig en beheerst de Nederlandse én Engelse taal (dit is een must).

Ben je fulltime beschikbaar en herken jij je in deze beschrijving? Dan kun jij wel eens de nieuwe Scarabeeër zijn!

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat zodat jij in korte tijd Scarabee én het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten. Onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn uiteraard prima in orde.

Ben jij die veelzijdige Electrical Engineer op zoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale omgeving? Impress us met jouw sollicitatie!

Over Scarabee

Uitdaging, mogelijkheden, dynamiek en diversiteit! Dát is wat Scarabee te bieden heeft! Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhoogt. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Sluit jij je aan bij Scarabee ’s team? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op de functie van Electrical Engineer!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Visitors address

Avio Trade park
Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands

Postal address

Hoeksteen 131
2132 MX Hoofddorp
The Netherlands